Toe aan een betrouwbaar incassobureau?

Heeft u soms ook last van het feit dat uw klanten pas heel laat betalen? Wilt u voor een continue geldstroom zorgen, maar wordt het u erg moeilijk gemaakt, omdat sommige bedrijven het bedrag helemaal niet overmaken? Dan is het goed om het er niet bij te laten zitten en om gelijk actie te gaan ondernemen. En dan bedoelen wij niet door zelf alle klanten achter de broek te gaan zitten om te betalen, maar door een professioneel incassobureau in te schakelen. Een incassobureau kan al het werk voor u doen, zodat u zich zelf gewoon rustig op uw bedrijfsactiviteiten kunt gaan richten. U kunt dan weer doen waar u goed in bent, terwijl het incassobureau achter alle wanbetalers aan zit en probeert zo snel mogelijk alle openstaande bedragen te incasseren voor u. Op die manier krijgt u weer een continu inkomen. En dat is natuurlijk waar uw bedrijf het beste bij gedijt. Klinkt dit goed en zou u hier ook wel voor willen gaan? Wilt u ook graag een incassobureau inzetten voor dit probleem, maar weet u niet zo goed hoe u een goed en betrouwbaar kantoor moet vinden? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over de firma Verweij. Wij zijn een hoog aangeschreven incassobureau met vele bedrijven als klant. Wij werken door het hele land en dit betekent niet alleen dat onze cliënten zich overal in Nederland kunnen bevinden, maar ook dat wij wanbetalers in het gehele land kunnen benaderen. Onze aanpak is landelijk en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten. Verder kunt u bij ons incassobureau nog van veel meer voordelen profiteren, waarover wij u graag in de volgende alinea alles uit de doeken doen. Lees dus snel verder om meer over ons te weten te komen!

Als incassobureau zijn wij erg voordelig

Het staat als een paal boven water dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat het inhuren van een incassobureau erg veel kosten met zich mee zal brengen. Ze denken dat dit flink in de papieren kan gaan lopen, wanneer ze hier op een regelmatige basis gebruik van maken. Ten eerste is het in dit kader goed om te weten dat het in feite veel meer geld kost om herinneringen te gaan sturen aan alle openstaande facturen en dat keer op keer. Deze kostbare tijd kunt u veel beter steken in uw eigen onderneming, terwijl het incassobureau deze klussen voor u klaart. Ten tweede is het zo dat u bij Incassobureau Verweij niet duur uit bent. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor onze diensten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dus als u ooit een incassobureau nodig heeft en niet al te diep in de buidel wilt moeten tasten, dan is het goed om te weten dat u bij ons voordelig uit bent. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele bedrijven telkens weer voor ons kiezen. Om de prijs hoeft u het bij Verweij in ieder geval niet te laten om gebruik te maken van onze diensten. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Surf dus snel even naar onze website incassobureau-verweij.nl en bekijk ons aanbod. Wij hebben bijzonder veel voor u in petto op dit gebied en u zult dan ook niet teleurgesteld worden. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij ons hoogstaande incassobureau. Graag tot snel!

Bij ons is de klant nog echt koning

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Bij ons blijft het er namelijk niet alleen bij dat we mailtjes gaan sturen naar klanten die de factuur nog niet hebben betaald. Waar anderen afhaken, gaan wij verder. Dit betekent dat wij:

  • Zorgen voor een constante geldstroom, met landelijke dekking
  • Altijd snel uitbetalen, zodra het bedrag gevorderd is
  • Ons klantgericht opstellen naar uw debiteur, zodat deze ook na het contact met het incassobureau nog uw klant wil zijn
  • Veel lagere incassokosten vragen dan andere bureaus
  • Een zeer hoog slagingspercentage kennen, waardoor u niet meer om ons heen kunt.

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor Verweij Incassobureau te kiezen. Wij zijn simpelweg de nummer één op dit vlak. Wij zijn een familiebedrijf dat zich kenmerkt door hechtheid en dynamiek. Dit betekent dat we erg veerkrachtig zijn en in kunnen spelen op de meest uiteenlopende situaties. Daarnaast houdt dit ook in dat wij een hecht team vormen, wat de kwaliteit van onze diensten ten goede komt. Daarnaast gaan wij zeer transparant te werk, zodat u weet waar u aan toe bent. Aan Verweij Juristen heeft u dus een veelzijdig en betrokken incassobureau, waar u echt op kunt vertrouwen. Wij hanteren bovendien het no cure no pay principe. U hoeft dus niets te betalen, totdat wij het openstaande bedrag gevorderd hebben. Heeft u nog vragen over ons incassobureau? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op. Wij hopen spoedig iets van u te horen!